Kategóriák
 
 
 
 
 

Mi a csomagküldő? 

Csomagküldő egy szakmai terület a csomagok szállításában és kézbesítésében. A webáruházból rendelt terméket már másnap átveheti az Ön által választott átvevőhelyen. Több mind 60 átvevőhely hálózattal rendelkezünk.

Hol található a csomagküldő?

A teljes lista az összes irodáról megtalálható ezen a linken.

Hogy működik a csomagküldő? 

Megrendeléskor az armymarketbol választja ki magának a legmegfelelőb csomagküldő irodát. Ahogy elküldi a megrendelést, küldünk magának egy emailt - csomag számmal. Így a megrendelt csomagját tudja figyelni interneten. Miután átadtuk a csomagot az Ön által választott átvevőhelynek SMS-t és e-mail-t küldünk a jelszóval. Attól a pillanattól kezdve átveheti a csomagot 7 napon keresztül.

Hogyan fizethet? 

Egyszerűen a armymarket internetes oldaláról átutalja a összeget vagy útánvétellel az átvevőhelyen - csomagküldőben.

Csomagküldő előnyei:

A csomagot azonnal átveheti miután megkapta a jelszót.
Vagy bárkit elküldhet érte a személyi igazolvány felmutatására nincs szükség. Ha az adott héten nem ér rá, ne aggódjon: küldjön egy válasz SMS-t és mi ingyenesen meghosszabítjuk a csomag tárolási idejét 21 napra.

A átvett terméket azonnal megnézheti az átvevőhelyen kicsomagolhatja esetleg vissza küldheti, ha az valamilyen oknál fogva nem tetszik.A reklamációs asszisztens szolgáltatásunkat is igénybe veheti.

 

Csomagküldő ügyfélszolgálat+36 1 400 88 06

Ha véletlenül nemtud valamit szállításal kapcsolatban, nyugodtan hívjanak minket.

Mivel azt szeretnénk, hogy elégedett legyenek és a csomagok épségben megérkezzenek önökhöz, informálodhatnak az álabi telefónszámon vagy a email címen.

Telefonszám: +36 70 224 3549
Email: info@armymarket.hu
Űrlap

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Teljes (asztali) verzió