Kategóriák
 
 
 
 
 

Kiszállítás

Az áruk kiszállítása GLS futárszolgálaton vagy Csomagküldőn keresztül működik. A munkanapokon 12:00 óráig történő megrendeléseket 1 munkanapon belüld dolgozzuk fel. A csomag kiszállításárol mindíg kapnak értesítést SMS vagy hívás formájában.

 

Szállítási árak

Szállítás          

 25000 Ft-ig      

 25000 Ft felett       

GLS - futár

1350 Ft

Ingyenes

Csomagküldő

900 Ft

Ingyenes

Utánvét: 300 Ft    

 

 

                         

 

 

 

GLS - futár

Ha inkább a klasszikus futár szolgálatott preferálják akkor a megrendelt csomagot a megadott címre küldjük. A csomag kiszállításárol mindíg kapnak értesítést SMS vagy hívás formájában.
Ügyfélszolgálat GLS: +36 1 802 0265. A megrendelés feldolgozása a leadástól számított egy munkanap. A kiszállítást a küldéstől számított következő munkanapon várhatja.
Csomag szállítását következő linken figyelheti: Online figyelés

Csomagküldő

Megrendelésnél a webshop oldalán válassza ki azt az átvevőhelyet, amelyik a legközelebb esik önhöz. A kiszállítás maximum 2 munkanapot vesz igénybe az átvételtől számítva. Miután átadtuk a csomagot az Ön által választott átvevőhelynek, SMS-t és e-mail-t küldünk a jelszóval. Attól a pillanattól kezdve átveheti a csomagot 21 napon belül veheti át (ha meghosszabbítja).A átvett terméket azonnal megnézheti
az átvevőhelyen kicsomagolhatja esetleg visszaküldheti, ha az valamilyen oknál fogva nem tetszik.
Csomagküldő ügyfélszolgálat:  +36 1 400 88 06

Csomag szállítását a következő linken figyelheti: Online figyelés

 

Ha véletlenül nemtud valamit szállításal kapcsolatban, nyugodtan hívjanak minket.

Mivel azt szeretnénk, hogy elégedett legyenek és a csomagok épségben megérkezzenek önökhöz, informálodhatnak az álabi telefónszámon vagy a email címen.

Telefonszám: +36 70 224 3549
Email: info@armymarket.hu
Űrlap

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Teljes (asztali) verzió